Teemme yrityksellesi verkkosivut toiveenne huomioon ottaen.
Verkkosivut pohjautuvat WordPress-alustaan, mikä mahdollistaa sen, että asiakas voi verkkosivujen rakentamisen jälkeen myös alkaa itse päivittämään verkkosivuja. Tarjoamme myös sovitusti käyttökoulutusta verkkosivuille.

Meiltä löytyy valmis teema-arkisto, josta verkkosivuja lähdetään rakentamaan, otetaan huomioon yrityksenne värimaailman, fontin ja muut yksityiskohdat. Teemoihin on mahdollista liittää verkkokauppa, yhteydenottolomake tai sosiaalisen median feed. Teemat mahdollistavat sen, että verkkosivut ovat varmasti skaalautuvat eri laitteille ja asiakkaan on helppo tehdä pieniä ulkoasumuutoksia verkkosivuillensa. Hakukoneoptimointia myös suoritetaan.

Meillä löytyy myös mahdollisuuksia tarjota webhotellia, verkkotunnuksia ja sähköpostilaatikoita yrityksenne käyttöön. Meidän on myös mahdollista sovittaessa suunnitella tekstejä verkkosivuille lyhyen haastattelun pohjalta. Lisäpalveluna on myös mahdollista saada pienimuotoisia valokuvaus- ja videointipalveluita. Haluamme tehdä verkkosivujen rakentamisen teille mahdollisimman helpoksi. Jos jatkoa ajatellen aika ei riitä itsellä verkkosivujen päivittämiseen, voidaan sopia myös päivityspalvelusta.

Olemme luoneet onnistuneita verkkosivu-kokonaisuuksia jo monelle yritykselle. Oletteko te seuraava?